Van kantoor naar werklounge van de toekomst

Zakelijk thuiskomen

Thuiswerken en online vergaderen heeft ons kantoorlandschap de afgelopen jaren blijvend veranderend. Ons kantoor is een ontmoe­tings­plek geworden. Waar mensen elkaar vinden om samen te werken. Een omgeving die commu­nicatie, kennis delen en co-creatie faciliteert. Maar waar ook gecon­centreerd gewerkt kan worden. Een plek met een profes­sionele uitstraling, waar je openheid ervaart en geïnspi­reerd raakt. Een werk­plek die zorgt voor een posi­tieve flow!

Werkconcept en meubellijn

Vanuit de overtuiging dat werken leuk en inspirerend mag zijn, heeft Klaaysen design een nieuw werkconcept én een nieuwe meubellijn ontwikkeld.

Het ‘werken van nu’ vertaald naar de Due toni werklounge en de Aviator line® meubellijn. Twee concepten waarin functionaliteit, flow en gezond en eigentijds werken centraal staan.

Due toni in beeld

Due toni werkconcept

Anders denken, anders werken

Elkaar ontmoeten en inspireren. Kennis delen en je onderdeel voelen van een team. Het is belangrijker dan ooit. Met het Due toni pro­gram­ma maakt u de vertaal­slag van kantoor naar werk­lounge. Een aan­trek­kelijke werk­­omgeving waar func­tio­naliteit, beleving en werk­plezier op een natuurlijke manier vorm krijgen en samen­gaan.

Op maat voor ieder bedrijf

Ken­merkend voor het Due toni program­ma zijn de rustige basis­tinten met als accent ‘twee kleuren’.

Met Due toni wordt iedere werk­lounge volledig op maat ontworpen en ingericht met ontmoe­tings­plekken, werk­tafels, vergader­plekken, side­boards, focus­ruimten, video­confe­rencing, een creative wall, geluids­absorp­tie en sfeer­volle werk­verlichting.

Ontwerp van de Due Toni werklounge van de Toekomst

Wij geven vorm aan uw nieuwe Werklounge, hiervoor kan je contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Wij zijn er voor de mensen die de toekomst zien als een kans. Een goed gesprek begint met luisteren en waarnemen.

Ik wil meer!

Wanneer gewoon niet past, gemiddeld niet genoeg is en je graag een nieuwe ‘standaard’ wilt zetten. Dan is Bert Klaaysen je partner in de inrichting en uitstraling van je werkomgeving.

In haar boek ‘`Flow in organisaties’ geeft Rachel Rothengatter praktische oplossingen voor de uitdagingen van deze tijd, zoals prestatiedruk, werkdruk en onge­wenst per­soneels­verloop. Door ervoor te zorgen dat mede­werkers flow kunnen ervaren in hun dage­lijkse werk, smel­ten deze uitda­gin­gen als sneeuw voor de zon weg en maken plaats voor meer inno­vatie, creativiteit en een hogere produc­tiviteit vanuit een gevoel van welzijn. Als organisatie kun je met de inrichting van een werkplek maatregelen nemen, waardoor flow ervaren beter mogelijk wordt. Wil je geïnspi­reerd raken om flow binnen jouw orga­nisatie te bevorderen? Lees dan het boek, inclusief interview met Bert Klaaysen over de invloed van interieur en meubilair op flow.