AVIATOR LINE

Paris, city of light

Paris, city of light. Onze Paris room reflecteert deze gedachte door een levendige ambiance te creëren met de toevoeging van de beste multifunctionele faciliteiten. Zo is de Paris room bijvoorbeeld voorzien van hoge kwaliteit video-conference voorzieningen en akoestische regulaties.

Vergader je liever offline?
Dan zit je in de Paris room goed met een geïntegreerd whiteboard en een ruime tafel. Geen plan te groot om hier besproken te worden.

So what happens in Paris, stays in Paris.

Heb je liever een Veluwe kamer?
Of heb je hulp nodig met het herinrichten van jouw conference/­vergaderruimte?
Laat een van onze ervaren professionals jou helpen.
Je kunt ons bereiken op +31(0)6 51 18 45 00 of via contact.
Een dynamische videomeeting is een meeting die activeert, stimuleert en tijd bespaart.Paris room: materiaal- en kleurschema


Custom made

Wandpanelen en fotowand
De modulaire wandpanelen zijn voorzien van geluidsabsorberend materiaal afgewerkt met stof. De wandpanelen kunnen verschillende verschijnings­vormen hebben. Dit kan bestaan uit een fotowand of met stof beklede panelen met in het midden een magnetisch whiteboard, vakkenkast en of plantenbak. Beiden voorzien van absorberend materiaal.

Kastwand
De kastwand met daarboven de beeldschermen en HD-camera bestaat uit 3 elementen van 90 cm, onderkast met deuren met als doel daar de nood­zakelijke materialen te bergen. Boven zijn 2 wand­schappen van 270 x 30 cm aangebracht. Links en rechts wordt de kastwand afgesloten met zijpanelen.

Techniek
De videotechniek in dit ontwerp is van Yealink. De monitor­schermen kunnen van LG of Samsung zijn, afhankelijk van uw wensen.

Idee, ontwerp en uitvoering
Samen met u helpen wij met alle vragen op gebied van (her)indeling, techniek, verlichting, offerte’s en planning t/m de oplevering.


Linkerwand: panelen met magnetisch whiteboard, kast en plantenunit.

Rechterwand: fotowand

Over Aviator line®

Maak kennis met een meubel dat ontstaan is vanuit de gedachte dat werken leuk en inspirerend kan zijn. Aviator line® is een vertaling van het ‘nieuwe werken’, ontworpen vanuit de gedachte ‘less is more’. Door
zijn functionaliteit is het goed voor actief en gezond werken. Het programma onderscheidt zich door het gebruiksgemak, waardoor veel vrijheid voor de gebruiker ontstaat. Aero-desk is door optimale beenvrijheid, intelligente bladconstructie en flexibiliteit een perfect werkmeubel. Navigator-cube zorgt voor een actieve gebalanceerde zithouding met de verrassende berging onder de zitting: Flap.
Aviator line® is een waardevolle toevoeging aan het werken van nu, voor de onderneming van nu.

“Don’t waste your time or time will waste you”. (bron: Muse).

Bert Klaaysen
Designer

Tafel – Aero 240
De tafel ‘Aero 240’, maximale beenvrijheid, hoogte 75 cm.

Cubes – Navigator
Navigator zorgt voor een actieve gebalanceerde zithouding met
verrassende berging voor tablet, laptop onder de zitting.

Sideboard— Cargo
Cargo is een perfecte toevoeging voor de Aviator line® Aero. Met zijn veelzijdige berging voor ordners, apparatuur en bekabeling.


Avenir-Symbol-zwart

Avenir projects

Onderdeel van
On Air Furniture B.V.

Studio Avenir
Deventerstraat 288
7321 DC Apeldoorn
06 51 18 45 00

Administratie
van Galenstraat 4
7311 HE Apeldoorn

KvK 60432519
BTW NL853908278B01

Pagina’s

Avenir
Contact

Disclaimer

Fotografie: Robert Modderkolk |Webdesign: Wouter Klaaysen | Bouw website: Pluimers Media

Fotografie: Robert Modderkolk
Webdesign: Wouter Klaaysen
Bouw website: Pluimers Media